Highland Park Cup 2008 - 1. ročník Golfového turnaje 12 Men of Tyn(e)

Datum: 18.října 2008

Místo konání: Český Krumlov - Svachova Lhotka (Svachův Dvůr)

Účastníci: členové 12 Men of Tyn(e),  na počest historicky prvního  a toho roku stočeného sudu singlemaltové whisky Highland Park,  HP Cask 6369, 12 Men of Tyn(e).

Sud 6369

Přípravný výbor

… …  Trofej a její autor………

… … … … … … … … … … … … včetně čestného úvodního odpalu …

 

Následné líté klání v mrazivém počasí ….. nabídlo divákům z řad přítomných nehrajících členů 12 Men of Tyn(e) už na prvních jamkách vše (tedy skoro vše) co lze v golfu vidět (nebo si jen představit) ……….. O průběhu turnaje na jednotlivých jamkách se zprávy rozcházely… závěr už byl v klasickém, takřka cimrmanovském duchu : účastníci pochválili navzájem své vlastní výkony, rozebrali si ceny, pochválili si celou akci (včetně MoT Programové konference a takřka pionýrského nadšení při místní presentaci sladové whisky při téže příležitosti konané předchozího večera tamtéž) a řekli si, že za rok………. že za rok už spojení a oslavu golfu a whisky si s nimi do Golfového klubu Český Krumlov přijdou užít i jejich přátelé a hosté ………. a možná, … a možná že přijde i ………………..

 

Pro úplnost je nutno také uvést, že absolutním vítězem turnaje se stal domácí borec, p. Michal Med. Vítězi doprovodných kategorií se stali ostatní účastníci golfového klání z řad Mužů od Týna….

 

Kompletní fotogalerie – Zde

fotka1
Sud 6369
fotka2
... přípravný výbor ...
fotka3
... trofej ...
fotka4
... a její autor ...
fotka5
... včetně čestného úvodního odpalu...
fotka6
Vítěz 1.ročníku, pan Michal Med
Diskuse k článku
Přihlásit: Uživatelské jméno:

Heslo:


Nevím heslo