MEN OF TYN(E) ON TOUR: WHISKYLIVE GLASGOW, GLENGOYNE, LOCH LOMMOND, GLASGOW LIVE

(Září 2009)

KRÁTKÁ KLUBOVÁ REKAPITULACE
(a hodnocení 1 až 5 hvězdiček)

 

British Airways :
Hodnocení: *
(Salónek v Ruzyni i catering při letu na pár facek. V letadlech BA už dávaj jen nějaký zrní)

Heathrow:
Hodnocení: **
(Still nonsmoking, teplý Murphy´s, Macallan not available. Steaks, Burgers, Fischandchips - ucházející...)

Hilton Hotel, Glasgow:
Hodnocení: ***
(Zlatý Marriot, alespoň co se týče postelí a snídaní. Britský párek skutečně jako ze seriálu Prosím, pane ministře)

UISGEBEATHA:
Hodnocení: ***
(kultovní whiskybar. Hezké, Guiness Oban Macallan. Po avizované dudácké kapele ani památky, jen nějaký vlasatý hipísák s kytarou (Podvod, řekl by nejmenovaný členk MoT)

GLENGOYNE DISTILLERY:
Hodnocení: ****
(malebné, milé, pod kopcem a s vodopádem. CASK TASTING TOUR Perfektní, Řidič i průvodce smart, whisky až zas tak ne. Sudy Available (Leč nejstarší pouze 1994), včetně plného doprovodného programu. Z hlediska pohledu na další sud MoT – Viz detaily a poznámka v členské sekci (ZDE)

LOCH LOMMOND:
Hodnocení: *****
(posezení + oběd + Guiness Oban Macallan párkrát do kola v otevřené restauraci na břehu jezera, pod blue sky... This Is The Way The Live´s Meant To Be.....). Palírna Loch Lommond není přístupna veřejnosti

BEN NEVIS BAR:
Hodnocení: **
(nejprofláklejší whiskybar. Nálevna hardocorového typu, nicméně ... „Podvod!", řekl by nejmenovaný člen MoT – bunnahabnahin došel u druhého panáku, strašilku měli jen vystavenou jako dekoraci)

BON ACCORD WHISKY BAR:
Hodnocení: **
(kupodivu jsme se tu přes vrcholící GLASGOW NIGHT v pohodě chytli. Oban Good, Pivo neidentifikovatelné (a hnusné, říkají někteří), identifikováno pouze několik veteránů Falklandské kampaně (r 1982). Limonáda IRN BRU (k Obánku) – the Right Choice !!!

WHISKYLIVE (Thistle Hotel, Glasgow): 
Hodnocení: ****
Jo - bylo to hezké a interesantní. Atmosféra, organizace, whisky samples served, suvenýry, catering (tuřínová polévka-sendvič-káva), ... – WELL DONE !
Množství exklusivních kousků mohlo bejt větší, relativně úzký kruh vystavovatelů a brandů....jinak perfekt.
Vítězem pro MoT Delegaci se staly speciály Glenmorangie a Ardbegu a čokoláda u stánku Tyrconell. Plus rozdáváné DVD BOWMORE DISTILLERY – PERFEKTNÍ TEASER PRO CESTU NA ISLAY,

OSTATNÍ, NEHODNOCENÉ:
Glasgow Friday a Saturday Nights kupodivu ne tak zběsilé (asi ne tak kruté počasí jako v únoru), na rozdíl od rok a půl staré zkušenosti sehnat místo na večerní posezení nad sklenkou whisky či tak – tentokrát bez větších problémů, a ............. a soudružky kol kolem stále stejně škaredé. Vesměs

FOTOGALERIE:
GLASGOW WHISKYLIVE(ZDE) , GLENGOYNE (ZDE) & LOCH LOMMOND (ZDE)

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY:
Členská sekce: "Re: Men of Tyn(E) On Tour: Whiskylive Glasgow, Glengoyne, Loch Lommond, Glasgow Live, Září 2009 (Členská sekce)"

 

Martin Svoboda, září 2009

Diskuse k článku
Přihlásit: Uživatelské jméno:

Heslo:


Nevím heslo